понеділок, 13 червня 2016 р.

«План Лемберг» - Садовий Президент залишків України

Літо 2014 року. На сході України російські найманці вбивають наших солдат. У цей час на окупованих Росією територіях з’являється така собі журналістка Оксана Шкода. Вона була помічником кума Путіна Віктора Медведчука в організації «Украинский выбор»  яка активно пропагувала проросійські та сепаратистські ідеї ще до російської агресії в Криму та на Донбасі. Тобто ідеологічно готувала грунт для розвитку в Україні сепаратизму. Згодом, у травні 2014 року Оксана Шкода була особистим помічником терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова  бойовика Бабая, головорізи якого розпочали пряму військову агресію Росії на Донбасі, брала участь у катуваннях українських полонених. Саме Оксана Шкода ще у квітні 2014 року закликала Путіна ввести війська і розпочати війну з Україною.
Пройшло декілька місяців і у липні 2014 році Оксана Шкода як одна з лідерів проросійських сепаратистів України, керівник так званого Міжнародного визвольного фронту «Російський вектор України»  з’являється у компанії мера Львова Андрія Садового. Саме на інтрнет сайті своєї «Об’єктивної Газети» вона заявляє, що наступним Президентом стане діючий мер Львова, при цьому уточнила, що Садовий стане саме Президентом «осколків» України. Як штатний працівник російських спецслужб Оксана Шкода очевидно знала про що говорила. Та й у соціальних мережах, починаючи з початку 2014 року активно обговорювали так званий «план Лемберг», який розробило ФСБ. Згідно цього плану, після відторгнення від України так званої «Новоросії» владу на решті частини України має взяти команда Андрія Садового, тому Росія активно посприяє просуванню «партії Самопоміч». 

Очевидно, дещо підкоригований «план Лемберг» Росія просуває і зараз. Цим пояснюється і наявність у партії «Самопоміч» величезних коштів на загальноукраїнську виборчу кампанію і присутність у штабах партії політконсультантів з Росії. Тернопільські ЗМІ неодноразово повідомляли про російських політтехнологів  які можуть здійснювати управління виборчою кампанією Тараса Пастуха і Самопомочі в Тернополі.
Також сепаратистка Оксана Шкода у своєму інтерв’ю повідомила, що  вона пишається знайомством з Медведчуком та Стрелковим. Далі проросійська журналістка Оксана Шкода, говорить, що Садовий ненавидить Свободу та «укропів»: «Садовий – умный, профессиональный, перспективный политик и хозяйственник. Ненавистник ОПГ «Сволота» и разного рода бандформировний «а-ля укропатриот».  Я несколько дней была у него в гостях, встретил – просто супер!»
Виникає питання, як така особа може бути другом сім’ї Садових та ночувати в гостьовій кімнаті 3-х поверхового маєтку мера Львова? 

Сьогодні слова лідера Самопомочі, сказаного ним ще у березні 2014 року повністю вкладаються у  «план Лемберг», створеного ФСБ, про який ми говорили раніше. Коли російські окупанти, в тому числі й подруга Садового Оксана Шкода, заходили у Слов’янськ та Краматорськ, захоплювали українські військові частини, а через кордон йшли перші «гумконвої Путіна» зі зброєю, мер Львова виступив з публічним зверненням до українців,  де заявив, що Україна вже програла війну і треба займатися місцевими проблемами, а не воювати. Очевидно, пан Садовий на всю Україну зачитував «темник ФСБ» і дуже добре, що його не почули добровольці, бійці Нацгвардії та ЗСУ, яким вдалося зупинити ворога.
Таким чином, як свідчать факти, у Кремлі Садового дійсно готують на Президента України і «план Лемберг» існує. Ми маємо зупинити реалізацію цього плану, адже Росія наступає на Україну не лише зі сходу, а й з заходу. Її головні адепти сидять у львівській Ратуші.

1 коментар:

  1. Цього олігарха риги поставили з о днією метою - знищення рейтингу Свободи типу місцевими медіаресурсами.

    ВідповістиВидалити