четвер, 21 лютого 2013 р.

Фальсифікації на Київщині

Блогер easternwestern зробив графіки по фальсифікаціях на Київщині.

 http://statistika.in.ua/vybory2012/grafik/pr-kyivska 

 У Київській області фальсифікації на виборах 2012 були одні з найсильніших, це добре видно на графіку по величезному і насиченому хвості у Партії Регіонів, хоча на виборах 2007 та 2010 такі хвости були повністю відсутні. Видно що у більшості великих міст (Біла Церква, Бровари т.д.) суттєві фальсифікації проводились лише на спецдільницях, в той же час в багатьох районах (Миронівський, Кагарлицький, Васильківський, Іванківський та інші) дільниць, що не зазнали серйозних фальсифікацій одиниці. З графіків можна зробити висновок, що фальсифікації були присутні майже в усіх районах Київської області, проте сила фальсифікацій в різних районах відрізняється дуже суттєво.
Переглядаючи графік по фальсифікації Партією Регіонів на виборах 2012 виникає логічне запитання, чи не вдавались до фальсифікацій помаранчеві політичні сили, коли у 2007 році у їх руках була сконцентрована влада. З цією метою приводиться залежність результату найпотужнішої помаранчевої партії Батьківщина від явки.
Графік чітко демонструє, що фальсифікацій на користь Блоку Тимошенко на виборах 2007 у Київській області не було, або вони були мінімальні.

Немає коментарів:

Дописати коментар