суботу, 28 листопада 2015 р.

Що робити з Росією?

Дуже важливе питання сьогодення, тому що як все пустити на самоплив, то в один прекрасний момент, завтрашнього дня може і не настати.

Російський народ хворий веймарским синдромом. Це дуже важкий недуг, глибокий психічний розлад, викликаний травмою приниження національної гідності. Це травма названа Путіним найбільшою геополітичною катастрофою 20 століття - розпад СРСР, а якщо бути до кінця чесними - розпад Радянської Російської Імперії. І бажання воскресити колишню велич, взяти реванш за поразку в холодній війні настільки сильне, що дає можливість мілітаризувати суспільство і консолідувати його в один кулак для боротьби із зовнішнім світом.

Все це призведе до великої війни, так само, як це призвело до другої світової.


Ніякі погладжування по голові, умовляння і задобрювання не допоможуть, як вони не допомогли у випадку з Гітлером і німецьким народом. Омани сьогоднішніх європейських лідерів очевидні.

Або питання вирішувати зараз максимально скоординованим і силовим способом, або хворі люди рано чи пізно застосують ядерну зброю. І дай Боже, щоби не сильно вони встигли нашкодити світу.

Можливо все обмежиться одним пострілом. Але це будуть вже мільйони жертв.

А потім все одно доведеться вирішувати проблему силовим способом, з подальшою денацифікації, декомунізацією і депутінізацією населення з обов'язковим зовнішнім управлінням протягом пари десятків років.

Це абсолютно неминуче, тому що подібні психічні розлади не проходять самі собою і просто так.

І цю проблему не можна вирішити економічно. Хворий народ у всіх економічних проблемах буде звинувачувати навколишній злісний світ і далі так само буде скалитись і гарчати, намагаючись вбити якомога швидше і більше тих, хто на їхню думку винен у їхньому жалюгідному становищі. Санкції не допоможуть, а тільки посилять синдром і його наслідки.

Вилікувати такий психічний розлад можна тільки наполегливим лікуванням всередині суспільства. Але хто ж вам дасть це робити, поки при владі Путін і йому подібні? Адже навіть прибравши Путіна, питання не вирішується. Хворе суспільство виплесне наверх таку ж хвору людину, а може і більше того, подібне Стрєлкову, Дугіну або інших типових фашистів теперішній Росії.

Щоб вирішити післявоєнне питання з народом Німеччини, протягом ось уже 70 років там продовжується політика денацифікації, яка перші 20 років проводилася під посиленим зовнішнім контролем. Дітей водять по музеях, показуючи які жахливі злочини здійснювали нацисти. Викриття нацистських злочинів, це обов'язкова програма навчання. І тільки так німці змогли психологічно одужати і перетворитися на нормальну націю.

Як це можливо в умові сьогоднішньої Росії? Тільки в результаті силового контролю впродовж 20-ти і більше років. Адже росіянам є що розповісти, щоб вони могли покаятися і одужати. Це і два комуністичних терори 20-х і 30-х років, це і Голодомор, це ГУЛАГ, це і пакт розділу Європи (Молотова-Рібентропа), це і війни, які розв'язав російський народ протягом останніх 100 років. Все це гниючі рани в їхніх душах, від яких вони не зможуть позбутися, поки щиро не покаються у скоєному.

А щоб покаялися, потрібно показати їм що вони зробили і що вони роблять. А для цього потрібен контроль над ЗМІ, системою освіти і т.д. А це в свою чергу можливо тільки при зовнішньому управлінні, так як озлоблений народ добровільно ніколи не визнає своїх злочинів.

Я бачу в майбутньому Велику Росію, але шлях її буде через покаяння у своїх злочинах. А перед цим, я бачу зруйновану Росію, яка позбавлена ​​зброї та яка пройшла через суд вогнем і мечем. І це схоже єдиний шлях зберегти наш світ придатним для життя.

3 коментарі:

  1. Вы в своей краине порядок наведите и народ накормите! А потом уже России начинайте указывать, как ей жить! Нищета и горе народа в этой гражданской бойне, развязанной агентами США в Украине руками оболваненной молоди!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дивась ублюдок кацапський проти кого воює Україна https://youtu.be/BpL4kTdfuEM

      Видалити
  2. Розкажи мені детальніше про громадянську бойню, наприклад про те, як кацапські строковики вбили з "бука" 298 живих людей рейсу MH17. Або про смажених бурятських танкістів, або про гори чеченських трупів в ДАП. І взагалі про тисячі дохлих кацапів і що вони роблять в українській землі. Захотілось хробаків покормити. Так у вас місця в Сібіру достатньо, здихайте там.

    ВідповістиВидалити