неділю, 9 листопада 2014 р.

Ахметов і Янукович - агенти КДБ-ФСБ

Все, що зараз відбувається з Україною, з нами - має коріння в далекому минулому


 ... Ми пройшли шлях до повної свободи від колонізації імперською Росією за цілих 350 років. Останні 23 роки відносної свободи, дали нам можливість відчути що таке справжній ковток свіжого повітря і відмінність незалежної країни і сателіти імперії зла. Весь цей час ми жили в умовах тотальної і махрової корупції з боку прихвоснів цієї імперії, її ставлеників. З моменту заснування, КДБ управляв усіма злочинними угрупованнями не тільки на території СРСР, а й в США, Європі, організовувало теракти в країнах Азії, Близького Сходу. 

Так відбувалося і у нас, в Україні. На початку 91 року, коли СРСР готувався до розвалу, і до відбування в вічність, КДБ впровадило в українські оборонні відомства, потім в парламент, Рада Міністрів України своїх агентів впливу, своїх підготовлених ватажків злочинних угруповань. Керований хаос - розробка КДБ, на випадок непокори однієї з республік СРСР або перерахованих країн, там, де є вплив Кремля. 
КДБ - це найпотужніший спрут, аналог Гестапо, з ще більш витонченими методами управління. КДБ існує зараз, воно не зникало ні на секунду. Розвал СРСР - це один з елементів переходу з одного стану в інший, і було необхідно, щоб капітали партії і КГБ перетекли в швейцарські банки. ФСБ Росії - жалюгідна подоба КДБ, і є його одним з підрозділів .... Після параду незалежності в Україні з'явилися практично відразу банди рекетирів і керуючі хаосом. Ми проходили цей шлях сім років, поки Кучмі не набридло годувати велику армію своїх головорізів. Та й зятьок (Пінчук) новий, підучив старого, як займатися бізнесом, а не будівництвом міжконтинентальних балістичних ядерних ракет. Але ... стара гвардія КДБ, після випуску книги «Україна - не Росія», вирішила «старика» Кучму посунути і поміняти на Януковича, якого готували до цієї ролі ще з 73 року. Ахметов був одним із гвинтиків цього керованого хаосу. Його КДБ використовувало по-повній. Знаючи його пристрасть до накопичення капіталів, спрацювала система підготовки на Донбасі цілої армії головорізів, кілерів і відморозків, які підпорядковані правилам керуючого хаосом. Ахметов один з тих, хто впорався зі своїм завданням на всі 100%.
Після параду федералізації, по команді Ахметова - почалася війна на Донбасі. Ахметов - агент КДБ в Україні №1. Його позивний як не дивно «Старий» ... Далі буде. 

Слава Україні! 

Сергій Крижанівський

Немає коментарів:

Дописати коментар